Werken bij VolZin

Werken als jobcoach in een zinvolle omgeving?
Dat kan bij dit BUREAU VOLZIN!

kleinergroter

Het gaat goed met de groei van bureau VolZin en wij zoeken een jobcoach.
Dagelijks begeleiden wij mensen op het gebied van loopbaankeuzes, duurzame inzetbaarheid, het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt en het verkrijgen van passend werk. Dit doen wij van A tot Z en dit maakt deze baan dan ook zo uitdagend en divers. Onze opdrachtgevers en cliënten verwachten het maximale van ons in de begeleiding en natuurlijk een optimale afstemming voor – tijdens en na afloop van het traject.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een super leuk bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op onderstaande vacature:

JOBCOACH – 32 tot 38 uur per week –

Wat houdt de functie in?
Als jobcoach ga je cliënten begeleiden in verschillende trajecten. Dit doe je in opdracht van  verschillende opdrachtgevers met verschillende vraagstukken. Je werkt zowel voor het MKB bedrijf als voor de internationale multinationals. Bij het UWV en de gemeenten is het vaak een re-integratie-, Werk-fit- en jobcoachingstraject. Bij andere bedrijven gaat het om advies over duurzame inzetbaarheid en 1e en 2e spoor trajecten in het kader van Wet Verbetering Poortwachter. Jij vindt het, net als wij, belangrijk om de opdrachtgevers goed op de hoogte te houden van de voortgang. Jobcoaches bij Bureau VolZin begeleiden de cliënten van begin tot het eind en dit maakt de baan heel divers en uitdagend. Wij zoeken coaches die zelf enthousiast worden van woorden als ‘groei’ en ‘ontwikkeling’. Ons bedrijf groeit continue en vraagt dit ook van de medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een teamspeler die graag zelfstandig aan de slag gaat en het een uitdaging vindt om de beste samenwerking en resultaten met opdrachtgevers en cliënten te realiseren. Daarnaast vind je het een uitdaging om mee te ontwikkelen met de groei van Bureau VolZin. Wat vragen wij verder van jou?

  • Een afgeronde mensgerichte HBO-opleiding (bijvoorbeeld ergotherapie, SPH, fysiotherapie, HR, jobcoach)
  • Bij voorkeur werkervaring met (jong) volwassenen met lichamelijke en/of psychische aandoening. 
  • Bij voorkeur bewezen succesvol in adviestrajecten van duurzame inzetbaarheid
  • Bij voorkeur expertise in het begeleiden van mensen in re-integratietrajecten
  • Woonachtig in of nabij de steden Rotterdam en Den Haag
  • In bezit van rijbewijs en auto

Wat bieden wij jou?

  • Een bruisend team van coaches met diverse specialisaties,
  • Een salaris conform je ervaring,
  • Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van re-integratie,

Solliciteren
Mail je CV en motivatiebrief voor 15 december naar sollicitaties@bureauvolzin.nl. Als je toch eerst wat meer informatie wilt, bel naar Mark Kastelein 088-2669900.

Als jobcoach begeleid je cliënten o.a. bij het maken van een krachtige, persoonlijke cv en brief, afgestemd op de functie waarop gesolliciteerd wordt. Wij verwachten deze expertise terug te zien in jouw sollicitatie.
werkgevers
werknemers
UWV
UWV
diensten
kwaliteit
contact
over_VolZin